Karriär

Lediga tjänster inom Stjärnägg

Marknadssupport till Stjärnägg AB

Placeringsort: Linköping

Marknadssupport, med inriktning marknadsföring och kommunikation

Marknadssupport är en centralt placerad roll med många kontaktytor internt och externt. Du kommer att ha ett nära samarbete med vår säljorganisation och få ett helhetsansvar för Stjärnäggs marknadsföring och kommunikation. I rollen ingår vissa säljadministrativa uppgifter som stödjer våra försäljningschefer, sortimentsansvarig och VD, men också ett övergripande ansvar att vårda och utveckla Stjärnäggs varumärke, ansvara för sponsring, samarbeta med våra partners inom reklam- och kommunikationstjänster m.m. I ditt ansvar ingår att ta fram årliga marknadsförings- och kommunikationsplaner, säkerställa effektiv kommunikation genom alla olika kanaler, inklusive sociala medier där du blir ansvarig för att skapa content och även ta fram våra pressmeddelanden och interna kommunikation.

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning med inriktning på marknadsföring och kommunikation, samt några års erfarenhet av liknande roller. Har du erfarenhet av att arbeta med företagskonton på sociala medier samt av att arbeta med Indesign eller liknande program är det mycket meriterande. Du behöver ha mycket god förmåga att formulera dig på svenska i tal och skrift, samt förmåga att generera kreativa och innovativa förslag. Du behöver trivas i roller som ställer krav på struktur och noggrannhet, då viss säljadministration ingår i uppdraget. Rollen innebär många kontakter såväl internt som externt, för att lyckas behöver du ha god förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer. Som person är du initiativrik, serviceinriktad och ansvarstagande samt så klart med ett stort intresse för marknadsföring och kommunikation.

Välkommen att söka till en mångfacetterad, central position i ett framgångsrikt företag!

Tjänsten är placerad på Stjärnäggs kontor i Linköping, hybridarbete är möjligt till viss del.

På Stjärnägg drivs vi av vår vision #365 Ägg och vårt kundlöfte att göra det enklare att välja ägg. Stjärnägg präglas av våra ägares entreprenörsanda, ett öppet klimat och att det är nära till kollegor och beslut. Hos oss får du stora möjligheter att påverka och göra skillnad, välkommen med din ansökan!

För mer information kontakta gärna vår rekryteringskonsult Jan Schröder på AS&B Executive, 070-6181161. Välkommen med din ansökan senast den 11/8!

Sök tjänsten här

Gör en spontanansökan!

Vad roligt att du är intresserad av oss som arbetsgivare. Vi är alltid nyfikna på vilka våra nya medarbetare kan vara. Lämna gärna en spontanansökan där du kort beskriver dig själv och vad du är intresserad av för jobb.

När det dyker upp en möjlighet att bli en av oss så publicerar vi tjänsterna på den här sidan så kom gärna tillbaka och håll utkik efter nya utmaningar.