Sommarpersonal till vårt äggpackeri i Linköping

Vi söker dig som vill jobba som sommarvikarie hos oss under sommaren 2022. Arbetet innebär främst paketering av ägg vid våra produktionslinjer. Livsmedelssäkerheten är i stort fokus så det är viktigt att du även är strukturerad och noggrann som person.

Just nu söker vårt äggpackeri i Linköping sommarpersonal!

Packeriet KG:s Ägg är ett av landets största och modernaste äggpackerier.

Här packas dagligen ca 1,4 miljoner ägg som sedan distribueras ut till grossister, butiker och restauranger runt om i hela Sverige. 

Företaget är familjeägt och har funnits sedan 1973. Äggen saluförs under varumärket Stjärnägg. KG´s Ägg har sitt huvudkontor i Linköping.

Vi söker dig som vill jobba som sommarvikarie hos oss under sommaren 2022. Arbetet innebär främst paketering av ägg vid våra produktionslinjer.

Livsmedelssäkerheten är i stort fokus så det är viktigt att du även är strukturerad och noggrann som person.

Vi söker dig som är flexibel, självgående och van vid fysiskt arbete. Du ser dig själv som en lagspelare och en person med god arbetsmoral.

Med din entusiasm och ditt engagemang bidrar du och dina kollegor till att föra vår verksamhet framåt. Som person är du är social, flexibel, ansvarstagande och stresstålig.

Vi arbetar i tvåskift.
Dag-skift måndag-fredag kl. 06:00-15:00.
Kvälls-skift måndag-fredag kl. 14:55-23:55.

Krav

  • Tidigare erfarenhet av produktion, tillverkning eller lager.
  • Du behöver vara minst 18 år.
  • Svenska i tal och skrift

Meriterande

  • Truckkort
  • Tekniskt intresse
  • Van vid arbete med maskiner, datorer och robotar.

Vi erbjuder dig en marknadsmässig lön och har naturligtvis kollektivavtal.

Tycker du detta låter intressant? Då hoppas vi att du vill jobba hos oss i sommar! Tveka inte att skicka in CV och personligt brev till jobb@kgsagg.se.

Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökning sker endast via jobb@kgsagg.se