EN ÄGGMÄSTARE I BUTIKEN

Med vår kunskap, erfarenhet och insikter hjälper vi butiker att ta tillvara på äggets stora potential. Vi är ett svenskägt bolag med ett komplett sortiment av svenska ägg i attraktiva förpackningar. På flera orter har vi en lokal närvaro, som utöver ett lokalt sortiment innebär en större tillgänglighet och personlig kontakt. Med anpassad inredning, lönsamhetskalkyler och hjälp vid ombyggnad skapar vi tillsammans avdelningar av äggmästarklass.

Ett lyft för äggavdelningen

 

FLEXIBELT OCH SKALBART

Vårt unika butikskoncept gör avdelningen synligare och mer inspirerande. Med den tydliga segmenteringen blir det enklare för kunderna att hitta sina ägg. Självklart är konceptet är skalbart för att passa olika typer av butiker. Kontakta oss om du är nyfiken så berättar vi mer om möjligheterna med ett samarbete.

Kontakta oss om du är nyfiken så berättar vi mer om möjligheterna med ett samarbete

BOKA MÖTE

NÖJDARE KUNDER EFTER OMBYGGNAD

KVANTUM FALKENBERG

Kanske hittar vi Västkustens finaste äggavdelning i Falkenberg. När de byggde om och utökade sin äggavdelning flyttade de samtidigt fram äggen i kundvarvet och breddade sitt sortiment. Avdelningen fick ett riktigt lyft med ny inredning, belysning och skyltmaterial. De valde dessutom att lyfta ut storsäljaren 20-p på fast gavelplats. Sedan ombyggnaden ser butiken en försäljningsökningen på strax över 30 %. – Jag upplever det nya konceptet som väldigt fint och enhetligt. Det blir väldigt tydligt mot konsumnet, säger Bosse Karlsson som är mejeriansvarig.

SUPERMARKET LIDINGÖ

ICA Supermarket i Käppala har jobbat tätt tillsammans med Stjärnägg under flera år. När Stjärnäggs säljare presenterade det nya konceptet valde butiken snabbt att vara med och omprofilera sin avdelning. Sedan dess har försäljningen ökat med 21 %. Gisela Neid som är mejeriansvarig uppskattar den service och flexibilitet som finns hos Stjärnägg: – Om problem uppstår så löser Stjärnägg det snabbt och smidigt.

TIDNINGEN ÄGGMÄSTAREN

I vår tidning får du det senaste om ägg, insikter om äggshoppern och handfasta tips på hur du skapar en mer säljande avdelning.

VÄLKOMMEN TILL VÅR ORDERPORTAL

Denna portal kan användas av alla direktköpande kunder.

BESTÄLL ÄGG